Connect with Us

All posts tagged "mitet"

Blog 11:10 - 1 Janar, 2020

10 mitet dhe keqkuptimet rreth vdekjes

Përgjatë historisë, njeriu ka qenë i pështjelluar dhe i frikësuar para perspektivës së errët të vdekjes. Për më tepër, frika ndaj vdekjes është shtuar më shumë...

Blog 11:33 - 10 Shtator, 2019

Nuk rrezikohen vetëm ata me sëmundje mendore/ Ja pesë mitet e gabuara mbi vetëvrasjen

Vetëvrasja është një plagë sociale, që mund të prekë çdo njeri. Në vitin 2017, rreth 41 mijë njerëz vdiqën duke u vetëvrarë, 1.3 milionë të rritur...

Aktualitet 22:00 - 9 Shtator, 2017

Mitet që njerëzit besonin mbi trupin femëror

Njerëzit përgjatë historisë kanë besuar shumë gjëra që tani na duken krejtësisht të çuditshme, falë shkencës moderne. Shumica e njerëzve sot do të talleshin me dikë...

Aktualitet 14:47 - 1 Shtator, 2017

7 mitet për verën të cilat ende besojmë se janë të vërteta

Ekzistojnë rregulla të shumta për të cilat na është thënë t’indjekim me përpikmëri kur zgjedhim verën dhe ne i besojmë ato verbërisht. Por shumë prej këtyre...

Life Style 15:00 - 16 Dhjetor, 2014

Mitet e stilit të viteve 70’

Vitet 70’ nuk dalin asnjëherë nga moda. Këtë e shohim në koleksionet e stilistëve të ndryshëm, në muzikë si dhe në influencën që këto vite kanë...