Connect with Us

All posts tagged "minoren"

Politikë 22:43 - 27 Dhjetor, 2019

Braho dënonte politikisht minorenë/ Tufa publikon dokumentet

Ish-drejtori i Institutit për Studimin e Krimeve dhe pasojave të Komunizmit, Agron Tufa, i cili para pak kohësh ka kallëzuar Deputetin e Partisë Socialiste Spartak Braho...

Aktualitet 20:07 - 27 Tetor, 2017

“Më kanë braktisur” / S’kanë të sosur rastet e të miturve shqiptar që “braktisen” në vendet e BE-së

Rastet e fëmijëve shqiptar që shkojnë në vendet e BE-së dhe lajmërohen si të braktisur nga prindërit për të fituar të drejtën e qëndrimit në ato...