Connect with Us

All posts tagged "milot balldren"

Politikë 19:50 - 7 Dhjetor, 2019

“Mashtrimi i paralajmëruar”/ Agron Shehaj zbulon pse u zhbë kontrata Milot-Balldren

Qeveria anulloi Millot-Balldren në kushtet e situatës emergjente, duke pohuar se kompania koncensionare nuk i plotësoi kushtet e kontratës. Por, sipas ish-deputetit demokrat, Agron Shehaj, janë...

Lajme 19:14 - 7 Dhjetor, 2019

Qeveria ngrin në TV rrugën Milot-Balldren, pa dijeninë e koncesionarit

Zëvendëskryeministri Erion Braçe sugjeroi se një nga kontratat më kontroverse koncesionare të qeverisë së tij, ajo për ndërtimin e rrugës Milot-Balldren “nuk bëhet”, duke shprehur skepticizëm...

Lajm i Rekomanduar 11:37 - 30 Korrik, 2019

Faktet/ Ja ku mund t’i gjejë Rama, 30 milion eurot për ndërtimin e Teatrit

Në gati një vit, ka një debat mes artistëve dhe kryeministrit Edi Rama në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar dhe ngritjen e një të riu....

Aktualitet 08:43 - 3 Qershor, 2019

Mirëmbajtja e 17 kilometrave me PPP Milon-Balldren, 1.25 milionë euro

Qeveria shqiptare ka harxhuar vitin e kaluar për të mirëmbajtur të gjitha akset rrugore në vend 1,5 miliardë lekë ose 12 milionë euro, sipas të dhënave...