Connect with Us

All posts tagged "mediat online"

komisioni-i-ekonomise
Aktualitet 12:58 - 11 Shkurt, 2019

Tatimi për Mediat Online/ Shoqata e gazetarëve kërkesë Komisionit Ekonomik

Shoqata e Mediave Online me anë të një kërkese i është drejtuar Komisionit Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave për rishkimin e Ligjit Nr.96/2018. Kërkesa për rishikimin...

Rama udhezon studentet ku te orjentohen per problemet
Aktualitet 11:26 - 18 Janar, 2019

Ligji për mediat online/ Shoqatat e gazetarëve ultimatum Ramës

Një grup organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata përfaqësuese të gazetarëve i kërkojnë kryeministrit, të tërheqë dy projektligjet për...

Aktualitet 16:25 - 18 Tetor, 2018

Regjistrimi i mediave online/ OSBE letër Ramës

Kryeministri Edi Rama u ka vënë ultimatum portaleve online, që të regjistrohen sa më shpejtë ose do të mbyllen. OSBE ka shprehur shqetësimin e saj në...