Connect with Us

All posts tagged "Martin Luter King"

Blog 08:28 - 17 Janar, 2020

Kopje e doktoraturës, tradhtitë bashkëshortore/ Cilat ishin anët e errëta të Martin Luter Kingut

“Mos i takoni kurrë heronjtë tuaj!”, thotë një proverb i mençur amerikan. Dhe ai mund të jetë shkruar lehtësisht nga një avokat i të drejtave civile...

Blog 08:34 - 9 Dhjetor, 2019

Pse protestat degradojnë shpesh në akte dhune?

Nga Kai Thaler “Foreign Policy” * Sa herë që protestuesit përleshen me policinë, djegin automjete, apo thyejnë xhamat e godinave publike apo bizneseve, bie në sy...