Connect with Us

All posts tagged "lule te vetmuara"

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu i tregon të vërtetën Ejlylit dhe i kërkon ta qëllojë
Life Style 10:56 - 28 Shkurt, 2021

Të hënën në serialin “Lule të vetmuara”/ Aliu i tregon të vërtetën Ejlylit dhe i kërkon ta qëllojë

Të hënën në serialin Lule të vetmuara: Ali sqaron Ejlylin se ai po e bën këtë punë për shkak të detyrës së tij. Ai bën një...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Mafia detyron Aliun të heqë qafe Ejlylin
Life Style 10:56 - 27 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Mafia detyron Aliun të heqë qafe Ejlylin

Ejlyl është e konfuzuar për situatën me Aliun. Vajzat merren me pastrimin e shtëpisë dhe Gynej i ndihmon. Ai lidh Songylin për të mos e lejuar...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl e përjeton shumë keq ndarjen nga Aliu
Life Style 10:56 - 26 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ejlyl e përjeton shumë keq ndarjen nga Aliu

Ajo u jep vajzave shtëpinë e saj. Toprak i thotë Aliut të qëndrojë larg shtëpisë së tij dhe të ndahet nga Ejlyli. Ali ndahet mes lotësh...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ali bën marrëveshje me mafian, Feride zbulon sekretin
Life Style 10:57 - 24 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ali bën marrëveshje me mafian, Feride zbulon sekretin

Ali jep dorëheqjen nga posti i komisarit pasi dështon në përmbushjen e detyrës së tij. Në fakt ai bën një marrëveshje të fshehtë me bandën që...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë
Life Style 10:55 - 23 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë

Serkan e gjen Xhemrenë në kafe me djalin që ka punësuar Nazan. Kur i sheh bashkë ai bëhet xheloz. Serkan i mban qëndrim Xhemresë dhe nuk...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Vajzat mësojnë se Meral është në spital
Life Style 10:51 - 13 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Vajzat mësojnë se Meral është në spital

Ezhder i dhuron një makinë të shtrenjtë Kaderit por çfarë fshihet pas veprimit të tij. Xhemre, Songyl dhe Ejlyl rimodelojnë rrobat e Zehrës dhe vendosin t’i...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral rrezikon jetën në burg
Life Style 10:57 - 12 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral rrezikon jetën në burg

Kader kujton mes lotësh të shkuarën e saj dhe sa shumë ka kërkuar për familjen. Ajo del në rrugë dhe u tregon të panjohurve se ajo...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë
Life Style 10:32 - 10 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë

Songyl paralajmëron Kaderin se po bën gabim duke pranuar Zehrën në shtëpi. Meral përfundon rrugëve dhe nuk pranon të jetojë në shtëpinë e Songylit edhe pse...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i kërkon ndihmë Songyl për tu strehuar në shtëpinë e saj
Life Style 10:30 - 9 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i kërkon ndihmë Songyl për tu strehuar në shtëpinë e saj

Meral e mbetur mes rrugëve dhe pa asnjë shpresë shkon të kërkojë ndihmën e Songylit për t’u strehuar në shtëpinë e saj. Songyl nuk mund ta...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson se Neriman është e afërmja e saj
Life Style 10:15 - 5 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson se Neriman është e afërmja e saj

Selen dyshon se Songyl është shtatzënë dhe e kërcënon se Gynej do ta lërë. Songyl bëhet gati t’i tregojë Gynejit lajmin e ëmbël dhe i përgatit...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë
Life Style 10:25 - 29 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkanit i ndodh e papritura në skenë

Selen pasi mëson sëmundjen e Serkanit shkon t’i ofrojë ndihmë Nazanit. Gynej dhe Serkan shkojnë në koncert. Ali ia bën të qartë Ejlylit se Fadikun e...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin
Life Style 10:47 - 26 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin

Kader zbulon fotografitë e Banusë pëkrah Ezhderit dhe babait të saj të vërtetë. Meral përpiqet të fshehë të vërtetën ndërsa Kader kërkon të mësojë më shumë...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader është shumë pranë të vërtetës
Life Style 10:12 - 25 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader është shumë pranë të vërtetës

Kader gjen foton e nënës së saj në shtëpinë e Meralit. Ajo vendos të zbulojë kush është babai i saj ndërsa Meral bën gjithçka për ta...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader shpëton Meralin nga burgu
Life Style 10:08 - 23 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader shpëton Meralin nga burgu

Kader arrin të arratiset dhe shkon në polici. Maxhide ndihmoi Kaderin pasi zbuloi se Ezhder kërkon ta marrë të gjithë pasurinë për vete. Kader arrin të...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide ndihmon Kaderin, Meral arrestohet
Life Style 10:19 - 22 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide ndihmon Kaderin, Meral arrestohet

Maxhide shkon në vendin ku Ezhder mban Kaderin dhe e zgjidh nga litarët. Meral takohet me Zehrën dhe i tregon që do të arratiset. Zehra i...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide fajëson Meralin për vdekjen e së bijës
Life Style 10:09 - 20 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Maxhide fajëson Meralin për vdekjen e së bijës

Ndarja nga jeta e Harikës lë një hidhërim të thellë tek Maxhide. Meral ndërkohë mbetet pa përgjigje mbi vendndodhjen e Kaderit duke qenë se gjithë këtë...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Harika ndërron jetë, Kader arrin të arratiset
Life Style 10:17 - 19 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Harika ndërron jetë, Kader arrin të arratiset

Gjendja e Harikës përmirësohet. Ezhder e kërcënon të mos flasë përndryshe nuk do e shohë më kurrë nënën e saj. Meral pyet Harikën për vendndodhjen e...

Këtë javë në serialin  “Lule të vetmuara”/ A do të mund të shpëtojë Kaderi nga Ezhderi?
Life Style 10:20 - 18 Janar, 2021

Këtë javë në serialin  “Lule të vetmuara”/ A do të mund të shpëtojë Kaderi nga Ezhderi?

Vajzat mësojnë se Kader është gjallë por nuk dinë vendndodhjen e saj. Edhe pse mësojnë që Kader ndodhet në Shile ato sërish nuk e gjejnë mikeshën...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral mëson se Kader është gjallë
Life Style 10:14 - 16 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral mëson se Kader është gjallë

Meral shkon të ballafaqohet me Songylin dhe e prekur i bërtet që ajo nuk e besoi.  Songyl më në fund e beson Meralin dhe së bashku...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i befason të gjithë dhe kthehet në shtëpi
Life Style 10:14 - 15 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral i befason të gjithë dhe kthehet në shtëpi

Ejlyl dhe Ali bashkëpunojnë për të pajtuar Songylin me Gynejin.  Më në fund Songyl dhe Gynej rregullojnë marrëdhënien e tyre. Gynej i propozon Songylit të jetojnë...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ezhder bën planin e tmerrshëm ndaj Meralit dhe Kaderit
Life Style 10:38 - 13 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ezhder bën planin e tmerrshëm ndaj Meralit dhe Kaderit

Nazan mëson se kunati i saj ka vdekur dhe u ka lënë një trashëgimi të madhe. Ajo e Defne gëzojnë për këtë lajm dhe janë të...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson të vërtetën për Meralin
Life Style 10:12 - 12 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader mëson të vërtetën për Meralin

Kader e mendon më gjatë ofertën që i bëri Meral dhe ndërron mendje. Meral i kërkon Nerimanit ta përzë Kaderin nga konvikti që ajo të pranojë...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Zehra mëson tradhtinë e Maxhides me Ezhderin
Life Style 10:13 - 9 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Zehra mëson tradhtinë e Maxhides me Ezhderin

Zehra i betohet Sadriut se do të hakmerret ndaj Maxhides dhe Ezhderit. Maxhide përpiqet ta bëjë Zehrën të heshtë. Zehra i tregon Meralit. Kjo e fundit...