Connect with Us

All posts tagged "librari"

Denoncim 23:34 - 7 Nentor, 2019

Denoncimi në “Fiks Fare”/ Mësuesit përcaktojnë librarinë ku nxënësit duhet të blejnë mjetet mësimore

Në tre shkolla të Kamzës “Nënë Tereza”, “Demokracia” dhe “Korb Muça”  mësueset e klasave të para dhe një mësues i klasës së pestë , kanë përcaktuar...

Uncategorized 19:10 - 2 Maj, 2015

Biblioteka ku ruhen fjalët dhe kujtimet që harrojmë çdo ditë

Nëse Biblioteka Borges e Babelit është një dyqan masiv i dokumenteve të shkruara, Biblioteka Unconcious e Jonny Love është e kundërta. Edhe pse ajo ka mbi...

Uncategorized 16:00 - 6 Mars, 2015

Mbyllen një numër i madh librarish në Spanjë

Vitin e kaluar janë mbyllur gjithsej 912-të  librari në Spanjë, 443 më shumë se në 2013 . Sipas një studimi  të fundit të  Konfederatës Spanjolle për...

Uncategorized 23:00 - 2 Mars, 2015

10 Bibliotekat më të bukura të Universitetit të Oxford

Bibliotekat janë përgjithësisht vende për të kaluar një  kohë të  vecantë, të ulur  duke lexuar një libër dhe admiruar  arkitekturën mahnitëse.I famshëm për të qenë “City...

Uncategorized 20:00 - 28 Shkurt, 2015

Libraritë Lokale Në Los Angelos

Pasi të keni kaluar një kohë të konsiderueshme në një çerdhe letrare ju keni zhvilluar një vlerësim të caktuar për ata që duan të krijojnë një...

Kryesore 23:09 - 23 Shkurt, 2015

Libraritë më të bukura në Evropë

Leximi është një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës dhe në të gjithë Evropën ka me qindra parajsa letrare që janë të frekuentuara me padurim...