Connect with Us

All posts tagged "lajme te rreme"

Si të kundërshtohen lajmet e rreme dhe teoricienët e konspiracionit në një kohë pandemie
Blog 11:32 - 21 Shkurt, 2021

Si të kundërshtohen lajmet e rreme dhe teoricienët e konspiracionit në një kohë pandemie

Nga Dorcha Lee “Brussels Times” Diku në Afrikë ekziston një fis i largët dhe i izoluar, që mblidhet një herë në muaj për të shfryrë zemërimin...

Blog 09:36 - 29 Janar, 2021

Si të kundërshtohen lajmet e rreme dhe teoricienët e konspiracionit në një kohë pandemie

Nga Dorcha Lee “Brussels Times” Diku në Afrikë ekziston një fis i largët dhe i izoluar, që mblidhet një herë në muaj për të shfryrë zemërimin...

Kujdes nga lajmet e rreme për Covid-19
Bota 09:46 - 22 Dhjetor, 2020

Frikë se infektohemi nga dhuratat?/ Kujdes nga lajmet e rreme për Covid-19

Nevoja për lajme dhe të reja për Covid-19 është tepër e madhe prandaj nuk është habi, që mjaft thashetheme dhe pretendime të rreme përhapen me sa...

Lajmet e rreme në rrjet/ Facebook bën hapin e radhës
Teknologji 13:22 - 30 Qershor, 2020

Lajmet e rreme në rrjet/ Facebook bën hapin e radhës

Facebook po fillon një fushatë për të ndihmuar njerëzit të zbulojnë lajme të rreme mes një bojkoti në rritje të reklamave duke i bërë presion kompanisë...