Connect with Us

All posts tagged "kursime"

Ekonomi 11:34 - 6 Shkurt, 2020

Kursimet e shqiptarëve arrijnë rekordin/ Preferohet valuta

Kursimet që individët, bizneset dhe institucionet e tjera kanë në banka arritën në një nivel rekord në fund të vitit 2019, sipas statistikave të publikuara nga...

Ekonomi 20:46 - 23 Janar, 2020

Vrojtimi me klientët e bankave/ Mosha e vjetër me llogari kursimi, të rinjtë me karta krediti

Shqipëria ka një numër të konsiderueshëm bankash në raport me popullsinë, por shërbimet financiare bazë ende mbulojnë vetëm një pjesë të vogël të popullsisë as 40...

Lajme 09:57 - 28 Nentor, 2019

Gjesti prekës i fëmijëve në Kolonjë/ Me derkucët e vegjël në duar dhuruan kursimet e tyre

Kryebashkiaku i Kolonjës, Erion Isai ka treguar gjestin prekës të tre fëmijëve. Isai shprehet se tre vogëlushët u afruan tek Bashkia me derkucët e vegjël në...

Aktualitet 15:56 - 28 Gusht, 2018

Vetëm 1% kanë llogari bankare mbi 50 mijë euro/ Sa kursejnë shqiptarët?

Kursimet e familjeve shqiptare janë të pakta dhe shumica e tyre kanë të ardhura vetëm për konsum familjar, duke përjashtuar thuajse në mënyrë kategorike mundësinë e...

Femra 18:05 - 25 Mars, 2015

5 situatat për të cilat çdo femër duhet të kursejë

Le t’a pranojmë, burrat dhe gratë nuk janë të njëjtë. Ata mendojnë, veprojnë ndryshe, madje edhe kursejnë ndryshe. Dhe nuk është për t’u çuditur që gjatë gjithë...