Connect with Us

All posts tagged "kursi i kembimit valutor"

Ekonomi 16:18 - 5 Gusht, 2019

Euro pëson rënie historike/ Zbuloni sa u këmbye sot

Monedha e përbashkët euro u këmbye sot në tregun e këmbimit poshtë kuotës se 121 lekëve duke ju afruar nivelit më të ulët historik të gjitha...

Aktualitet 08:47 - 25 Gusht, 2018

Bankierët qendrorë dhe konfliktet lidhur me kursin

Së fundmi, Banka Qendrore Europiane e la politikën monetare të pandryshuar dhe monedha euro pati lëvizje thuajse të pakonsiderueshme. Krahas luftës globale tregtare të nisur nga...