Connect with Us

All posts tagged "kuptimet"

Blog 08:18 - 16 Shtator, 2020

Historia e kryqit, dhe kuptimet e tij të shumta përgjatë shekujve

Në vjeshtë, katolikët dhe disa kisha të tjera të krishtera festojnë Festën e Kryqit të Shenjtë. Gjatë festës, të krishterët përkujtojnë jetën e Jezu Krishtit, veçanërisht...

Life Style 20:00 - 16 Maj, 2015

Shenjat astrologjike Maya-ne dhe kuptimet e tyre

  Ka shumë mister rreth astrologjisë Maya që vazhdon deri në ditët e sotme. Kuptimi i saktë i shenjave astrologjike është i paqartë. Shumë interpretime moderne...