Connect with Us

All posts tagged "kub"

Aktualitet 11:22 - 2 Dhjetor, 2018

Ç’ndodh kur vendos një kub akulli në qafë?

Historikisht, qenia njerëzore është përpjekur të gjejë eliksirin e përjetësisë. Kushdo kërkon të qëndrojë përgjithmonë i ri! Por teksa orientohemi drejt mjeteve moderne harrojmë në fakt...

Kuriozitete 14:57 - 25 Mars, 2015

Kub akulli në pjesën e pasme të qafës

Mjafton pak kohë e lirë dhe shumë këmbëngulje për të arritur rezultate të dobishme për trupin, thjesht duke vendosur një kub akulli në një pikë të...