Connect with Us

All posts tagged "kriza ekonomike"

Blog 08:17 - 14 Shkurt, 2020

Qeveria e re kleptokrate, nuk do shpëtojë dot Rusinë nga kriza ekonomike

Nga Anders Aslund “Project Syndicate” * Muajin e shkuar, presidenti rus Vladimir Putin, ndërmori disa ndryshime në qeveri dhe rendin kushtetues, duke treguar se në një...

Blog 09:01 - 18 Tetor, 2019

A ka ndonjë lidhje mes azilkërkuesve, dhe kërcënimit nga emigrantët?

Nga Arno Van Hootegem & Bart Meuleman “The Conversation” * Në mesin e shoqërisë civile dhe politikëbërësve në Evropë, ekziston shqetësimi i madh se numri i...

Aktualitet 21:44 - 10 Gusht, 2018

Rreziku që vjen nga Turqia/ Banka Europiane i frikësohet krizës ekonomike

Kriza e Turqisë frikëson tregjet ndërkombëtare, duke ndikuar edhe te euro. Bursat kanë shënuar rënie, sidomos në titujt e bankave. Banka Qendrore Europiane ka shprehur shqetësimin...