Connect with Us

All posts tagged "konfederata"

Sociale 19:12 - 16 Mars, 2020

“Ata sot janë Shqipëria!”/ KSSH propozim qeverisë: 2 mije euro pagë për mjekët, i mijë për infermierët

Dalja masive e shqiptarëve ditën e shtunë pas një thirrje spontane për të duartrokitur bluzat e bardha ishte tregues i qartë se sot mjekët dhe infermierët...

Denoncim 21:29 - 26 Shkurt, 2020

Konfederata “copton” gratë e Parlamentit dhe Shoqërisë Civile/ “Gllabërojnë miliona euro në emër të grave të dhunuara”

“Britmat  dhe lotët e vajzës së Hajdie Tosunit, pasi mori vesh se babai i saj i ka vrarë nënën në dyqanin e tyre në mes të Durrësit...

Aktualitet 19:49 - 12 Janar, 2019

Dhuna ndaj punonjësve në Elbasan/ Reagon Konfederata e Sindikatave

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë ka reaguar ndaj dhunës së ushtruar ndaj dy punonjësve në një kompani fasonesh në Elbasan. Në një njoftim për mediat, Konfederata...

Aktualitet 14:55 - 28 Dhjetor, 2017

Protesta e naftëtarëve/ Reagon KSSH: Të mos manipulohet politikisht

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë shpreh keqardhje për disa segmente të caktuara politike (LSI) dhe disa OJF politike, të cilat për përfitime të ngushta u  përpoqen...