Connect with Us

All posts tagged "kartat"

Sociale 20:55 - 12 Dhjetor, 2019

Festat kthejnë emigrantët/ Kaos në zyrat e aplikimit për të bërë ID

Qytetarët të cilëve u skadojnë mjetet e identifikimit në vitin 2019, kanë edhe 18 ditë për të aplikuar. Kjo ka bërë që në zyrat e aplikimit...

Aktualitet 23:16 - 27 Shtator, 2017

Hajdutët e bankomatëve, bankat: Ja si duhet të ruheni

Bullgari Viktor Eftimov dhe bashkëpunëtori i tij i shpallur në kërkim nuk ishin të parët që vinin në Shqipëri për të klonuar kartat e kreditit. Përmes...