Connect with Us

All posts tagged "kaldajat"

Denoncim 21:54 - 16 Janar, 2020

“Ngrijnë” kaldajat/ “STOP”: Shkollat e kryeqytetit pa ngrohje

Emisioni “Stop” ka bërë një vëzhgim në shkollat e kryeqytetit, për të parë, sesi funksionon sistemi i ngrohjes në institucionet arsimore në këto ditë të ftohta...

Aktualitet 14:26 - 27 Janar, 2019

Studentët e ngujuar/ Rektori fik kaldajat

Për një pjesë të studentëve të Fakultetit Juridik dhe Ekonomik ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër kërkesat nuk janë plotësuar. Në kushte të tilla të rinjtë...