Connect with Us

All posts tagged "jahtet"

Opinione 16:24 - 10 Gusht, 2019

Koncesioni i Sarandës dhe politika kriminale e akcizës me jahtet

Qeveria, e cila sot thote se po ben lufte me informalitetin ka instaluar ne Shqiperi nje nga sistemet me te padrejta te taksimit ne planet. Kjo...

Aktualitet 09:00 - 15 Korrik, 2019

Paratë e pista/ Në lupë jahtet luksoze, gurët e çmuar, udhëtimet e shtrenjta dhe veprat e artit

Nga jahtet luksoze, gurët e çmuar, udhëtimet e shtrenjta, veprat e kushtueshme të artit, deri te administrimi i titujve apo bonove lehtësisht të konvertueshme nga të...