Connect with Us

All posts tagged "Impeachment"

Trump jep urdhër/ Të përjashtohen imigrantët pa dokumenta nga hartat zgjedhore
Blog 08:37 - 8 Shkurt, 2020

Me impeachment-in, demokratët treguan se Trump e meriton një mandat të dytë

Nga Marc A.Thiessen “The Washington Post” * Nisma e demokratëve për të fajësuar dhe shkarkuar presidentin Trump, ishte e destinuar të dështonte. Por më shumë sesa...

Blog 08:26 - 21 Janar, 2020

“Impeachment” dhe ”Irani”, do dëmtojnë më shumë demokratët sesa Donald Trumpin

Nga Keith Naughton, “The Hill” * Aforizma “armiku i armikut tim është miku”, mund t’i kushtojë shtrenjtë kandidatëve demokratë për president të SHBA-së. Dhe shembulli më...

Trump jep urdhër/ Të përjashtohen imigrantët pa dokumenta nga hartat zgjedhore
Blog 08:30 - 21 Dhjetor, 2019

Impeachmenti vetëm sa e konfirmon lidershipin e Donald Trumpit

Nga Grady Means “The Hill” * Impeachment i jep presidentit amerikan Donald Trump një dhuratë të papritur për festat e fundvitit. Nëse ka një pasojë nga...