Connect with Us

All posts tagged "impakt"

Shëndeti 22:19 - 26 Prill, 2020

Koronavirusi/ Si të parandalojmë impaktin psikologjik të izolimit?

Në pasigurinë e këtyre ditëve, e vetmja gjë e qartë është që ne po përballemi me një urgjencë shëndetësore të paparë në numër dhe forma. Një...

Ekonomi 22:03 - 14 Mars, 2020

Covid-19/ Flasin ekspertët: Ja tre sektorët ku do të preket ekonomia shqiptare

Pandemia e koronavirusit që përfshirë shumë vende të botës, mes të cilëve edhe Shqipërinë, do të ketë jo pak impak negative në ekonomi. Besart Kadia, në...