Connect with Us

All posts tagged "gjirkokaster"

Sociale 15:22 - 21 Prill, 2020

Nuk respektuan distancën 2 metër/ ISHSH mbyll 4 fasoneri

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në Gjirokastër ka mbyllur aktivitetin e katër bizneseve fason në Gjirokastër. Pas një inspektimi konkret në terren tek këto biznese, inspektorët e ISHSH...

Politikë 13:56 - 15 Prill, 2020

KLP mbledhje online/ Caktohet drejtuesi i Përkohshëm i Prokurorisë së Gjirokastrës

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka zhvilluar ditën e sotme mbledhjen plenare online, në kuadër të masave për frenimin e përhapjes së koronavirusit. Në mbledhjen e...

Lajme 16:43 - 24 Janar, 2020

KLSH kallëzon në prokurori 3 ish regjistrues dhe 3 specialistë të ish -ZVRPP Gjirokastër

Kontrolli i Lartë të Shtetit, në zbatim të programit të tij të auditimit me objekt:“Auditimi përputhshmërie për vitin 2017 -2019”. Me Vendimin të Kryetarit të Kontorllit...