Connect with Us

All posts tagged "festival"

Aktualitet 20:30 - 7 Prill, 2015

“Vanja, Sonnja, Masha e të tjerë” çojnë Shqipërinë për herë të parë në festivalin e Izmirit

Teatri Kombëtar pjesëmarrës në Festivalin e 33 të Izmirit me shfaqjen teatrore “Vanja, Sonja, Masha e të tjerë” është bërë pjesë e këtij eventi, i cili...

Kryesore 12:37 - 23 Mars, 2015

Puthuni që të keni fat

Ky është një festival që festohet çdo vit në lokalitetin e vogël, Balinese të qytetit më të madh të Balit, Denpasar . Të rinjtë për herë të...

Life Style 11:15 - 8 Mars, 2015

“Holi” festivali me ngjyra i Indisë

“Holi”, është një festival ose një traditë indiane që ndiqet çdo vit. Njerëz të thjesht, dalin në rrugë të ngjyrosur me ngjyra të ndryshme në fytyrat...

Kultura 17:15 - 22 Shkurt, 2015

Skena e Pavarur Kulturore, thirrje organizatave për Festivalin Folklorik Gjirokastër

Skena e Pavarur Kulturore ditën e sotme ka postuar në rrjetin social Facebook një thirrje për pjesmarrjen e organizatave anëtare të saj dhe Forumit të Pavarur...

Kryesore 10:47 - 18 Shkurt, 2015

Kinë, nis viti i Deles, festimet shumëngjyrëshe

Vendet në të gjithë Azinë nisin festimet e Vitit të Ri Hënor, për të mirëpritur vitin e Deles. Në Kinë, me qindra milionë njerëz udhëtojnë drejt...