Connect with Us

All posts tagged "fazat"

Shëndeti 20:33 - 26 Janar, 2021

Këndvështrim mbi vaksinën

Nga: Megi Nasto Të flasësh sot rreth proçesit të vaksinimit kundër COVID-19 është një temë shumë delikate. Është diskutimi më i gjerë shkencor dhe jo shkencor...

Frikë nga shpërthimi i virusit në vjeshtë
Shëndeti 23:22 - 11 Maj, 2020

Eugena Tomini: Ja kur do të jetë hapja përfundimtare e masave

Shefja e Survejancës dhe Shërbimit të Inteligjencës Epidemike në ISHP Eugena Tomini, tregoi mbrëmjen e sotme se 18 maji nuk do të jetë faza e fundit...