Connect with Us

All posts tagged "Ezhder"

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë
Life Style 10:55 - 23 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Serkan bëhet xheloz për Xhemrenë

Serkan e gjen Xhemrenë në kafe me djalin që ka punësuar Nazan. Kur i sheh bashkë ai bëhet xheloz. Serkan i mban qëndrim Xhemresë dhe nuk...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë
Life Style 10:32 - 10 Shkurt, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Meral e kalon natën në rrugë

Songyl paralajmëron Kaderin se po bën gabim duke pranuar Zehrën në shtëpi. Meral përfundon rrugëve dhe nuk pranon të jetojë në shtëpinë e Songylit edhe pse...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin
Life Style 10:47 - 26 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Kader zbulon fotografinë e Banusë me Ezhderin

Kader zbulon fotografitë e Banusë pëkrah Ezhderit dhe babait të saj të vërtetë. Meral përpiqet të fshehë të vërtetën ndërsa Kader kërkon të mësojë më shumë...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ezhder bën planin e tmerrshëm ndaj Meralit dhe Kaderit
Life Style 10:38 - 13 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Ezhder bën planin e tmerrshëm ndaj Meralit dhe Kaderit

Nazan mëson se kunati i saj ka vdekur dhe u ka lënë një trashëgimi të madhe. Ajo e Defne gëzojnë për këtë lajm dhe janë të...

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Zehra mëson tradhtinë e Maxhides me Ezhderin
Life Style 10:13 - 9 Janar, 2021

Sot në serialin “Lule të vetmuara”/ Zehra mëson tradhtinë e Maxhides me Ezhderin

Zehra i betohet Sadriut se do të hakmerret ndaj Maxhides dhe Ezhderit. Maxhide përpiqet ta bëjë Zehrën të heshtë. Zehra i tregon Meralit. Kjo e fundit...