Connect with Us

All posts tagged "ekonomia boterore"

Blog 08:24 - 20 Janar, 2020

Çfarë rreziqesh e presin ekonominë botërore në 2020-ën?

Nga Anatole Kaletsky, “Project Syndicate” * “Gara” tradicionale mes ekonomistëve në çdo fillim janari, se kush parashikon më saktë ecurinë e ekonomisë globale, duket se nuk...

Aktualitet 23:30 - 6 Gusht, 2017

Cila do të jetë superfuqia botërore në 2050?

Deri në 2050 bota sigurisht do të ketë ndryshuar në mënyrë drastike nga ajo çka ne njohim sot, dhe peisazhi ekonomik dhe financiar nuk bën përjashtim...

Aktualitet 21:54 - 24 Korrik, 2016

Takimi i G20-ës/ Shqetësime për ekonominë botërore

Ministrat e Financave të G20-ës u zotuan për t’i dhënë një shtytje ekonomisë botërore, për të cilën ata u shprehën se po rimëkëmbet me vështirësi. Delegatët...