Connect with Us

All posts tagged "diagnostifikim"

Lajme 15:55 - 8 Janar, 2020

“Google Health”/ Radiografitë do të interpretohen online

Një sistem i ri i inteligjencës artificiale do të përfshihet në google dhe bëhët fjalë për Google Health. Ky sistem është një degëzim i Google në...

shenjat e tumorit ne tru
Kuriozitete 17:00 - 22 Janar, 2019

Alzajmeri mund të diagnostikohet 10 vite përpara

Ndryshimet e nivelit të një proteine në gjak mund të ndihmojnë në dallimin e dëmtimit të trurit 10 vjet përpara se të zhvillohen simptomat e Alzajmerit....

Aktualitet 23:15 - 2 Dhjetor, 2018

Flasin ekspertët/ Këto janë shenjat e hershme të kancerit

Një numër i madh personash nuk mund t’i dallojnë shenjat e kancerit, sipas një studimi të kryer në Britani.Nga rreth 4000 persona të pyetur 19%  e...