Connect with Us

All posts tagged "denoncimi stop"

Denoncim 22:10 - 20 Janar, 2020

Denoncimi i “Stop”/ Emërohet Konsull në Janinë, nuk i çregjistrojnë makinën dhe e gjobisin!

Sofokli Vasili ka punuar prej 26 vjetësh në diplomaci dhe pjesën më të madhe të detyrës e ka kryer në Greqi. Në 2014 ai emërohet konsull...

Denoncim 21:44 - 21 Nentor, 2019

Denoncimi në”Stop”/ AKU i mbyll bzinesin italianit me sëmundje lëkure, Xhoakino Raia e hap serish!

Prej 7 vjetësh në zonën e njohur si Kodra e Diellit, shtetasi italian Xhoakino Raia prodhonte kroasantë në një garazh të marrë me qira. Ai e...