Connect with Us

All posts tagged "demenca"

Life Style 19:26 - 24 Qershor, 2019

Mjekët ngrejnë alarmin/ Këto ilaçe të zakonshme mund të shkaktojnë sëmundjen e rrezikshme

Një lloj i zakonshëm i ilaçeve me recetë ka qenë i lidhur me një shans pothuajse 50 përqind më të lartë për tu prekur nga demenca....

Aktualitet 22:49 - 6 Janar, 2019

Studimi/ Gratë që nuk pijnë alkool mund të preken nga demenca

Për të dalë në këtë përfundim janë studiuar rreth 400 gra në  University College në Londër si dhe në Institutin francez të mjekësisë dhe kërkimit mjekësor....