Connect with Us

All posts tagged "Credins Bank"

Ekonomi 16:40 - 29 Prill, 2020

Credins Bank shtyn 1 miliardë lekë këste kredie të biznesit

Credins Bank ka pranuar shtyrjen e kredive për një vlerë totale portofoli 550 milionë euro vetëm në segmentin e biznesit të madh. Zëvendësdrejtoresha e departamentit të...

Ekonomi 20:36 - 16 Shtator, 2019

Blini më lire me Mastercard nga Credins Bank

Shqiptarët sot kanë në duart e tyre mbi një milionë karta bankare. Karta është një mjet praktik dhe i sigurt pagese. Por, nëse të gjitha kartat...

DHURON INKUBATOR PER SPITALIN OBSETRIK GJINEKOLOGJIK KOCO GLOZHENI
Sociale 10:46 - 13 Gusht, 2019

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të bizneseve shqiptare

Credins Bank, si një bankë shqiptare, ka në objektivat e vet strategjike kontributin e vazhdueshëm që duhet të japë për zhvillimin e ekonomisë vendase dhe janë...

Ekonomi 13:29 - 8 Gusht, 2019

Credins Bank në mbështetje të bizneseve të vogla dhe të mesme shqiptare, me garanci nga BE

Me mbështetjen e BE, Credins Bank i jep mundësinë e financimit edhe bizneseve të cilat nuk plotësojnë kushtet e mjaftueshmërisë së kolateralit sipas procedurave kredituese të...

Aktualitet 16:27 - 7 Shkurt, 2018

Eksperienca e klientëve në degë në fokus të Drejtuesve Ekzekutiv të Credins Bank

Në një bisedë me stafin, Drejtori i Përgjithshëm thekson dhe një herë rëndësinë e ndërtimit të një marrëdhënie afatgjatë me klientin. Implemetimi programit për rritjen e...

Aktualitet 11:52 - 5 Shkurt, 2018

Credins Bank së shpejti me një shërbim të ri: Brokerimi në Sigurime!

Më 31 Janar 2018, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare miratoi liçensimin e Credins Bank për ushtrimin e veprimtarisë së brokerimit në sigurime për klasat e sigurimit Jo-Jetës...