Connect with Us

All posts tagged "cmimet sigurimi automjeteve"

Politikë 19:18 - 10 Janar, 2020

Agron Tufa pyetje publike për anëtarin e KLP/  “A ke njohje me zyrtarin e Policisë së Shtetit? Premtimi për çështjen ‘Venusi'”

Agron Tufa, ish-kreu i Institutit të Studimeve dhe Pasojave të Krimeve të Komunizmit, nga ekzili politik, i drejtohet me një pyetje publike anëtarit të KLP, Bujar...

Ekonomi 13:56 - 12 Prill, 2015

Sigurimi i automjeteve, ja cilat janë çmimet dysheme

Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare ka miratur çmimet e reja dysheme të sigurimit të makinave. Këto çmime do të shërbejnë si një orientim për kompanitë në vendosjen e...