Connect with Us

All posts tagged "censusi"

Sociale 09:39 - 25 Janar, 2020

Foto-Censusi në Peisazhin e Mbrojtur të Pogradecit/ Numërohen 11 mijë shpendë dhe 26 lloje individësh

Bashkia e Pogradecit bën të ditur se në kudër të Censusit për mbrojtjen e shpendëve ujore, në 12 janar 2020, në Peisazhin e Mbrojtur Tokësor-Ujor të...

Aktualitet 15:10 - 11 Janar, 2019

Censusi i shpendëve/ Klosi: Nisin punimet në 26 zona të mbrojtura

Ka nisur puna për censusin e shpendëve të ujit në 26 zona të mbrojtura, por jo vetëm, nga veriu në jug, për vitin 2019. Të dhënat...