Connect with Us

All posts tagged "bixhoz"

Life Style 09:43 - 7 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Zvetlana trondit shtëpinë Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Abaj rikthehet në shtëpinë Oberoi dhe por shkakton shumë debat. Om dhe Rudra i kërkojnë falje Abajit dhe i premtojnë se do ndihet si në shtëpinë...

Life Style 09:38 - 6 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Zvetlana martohet me Abajin, ja ç’do ndodhë sot

Shivai dhe Anika mbeten vetëm në shtëpi dhe kalojnë moment intime. Abaj gjen provën që kërkonte dhe mëson se ai që ka ndezur zjarrin ka qenë...

Life Style 09:37 - 4 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Familja Oberoi tronditet nga një e papritur, ja ç’do ndodhë sot

Gori, Om, Bavja dhe Rudra vendosin të largohen nga shtëpia që të lënë vetëm Anikën dhe Shivain. Pinki, Texh, Shakti dhe Xhanvi largohen gjithashtu nga shtëpia...

Life Style 09:35 - 3 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika refuzon të konsumojë natën e parë me Shivain, ja ç’do ndodhë sot

Anika i tregon të vërtetën familjes që nuk është shtatzënë. Shivai thotë se ai dhe Anika nuk kanë shkuar ende në shtrat. Ai tregon që kanë...

Life Style 09:34 - 1 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Familja Oberoi mësojnë se Anika është shtatzënë, ja ç’do ndodhë sot

Dinki tregon videon e Shivait, Omit dhe Rudrës para të gjithë familjes. Gjyshja zhgënjehet nga djemtë. Texh, Shakti, Pinki dhe Xhanvi kritikojnë veprimin e djemve dhe...

Life Style 09:40 - 30 Prill, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vajzat kapin djemtë Oberoi në krevatin e Pias, ja ç’do ndodhë sot

Dinki provokon vëllezërit Oberoi për udhëtimin në Goa. Ata nuk i tregojnë çfarë ndodhi. Anika mendon se ata u kthyen për të festuar ditëlindjen e gjyshes....

Life Style 10:06 - 29 Prill, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Dinki zbulon planin kundër familjes Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Vëllezërit Oberoi futen në probleme gjatë udhëtimit për në Goa. Një vajzë me emrin Pia i deh ata dhe i bën një video duke kërcyer. Pia...

Life Style 10:08 - 26 Prill, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rudra ndan Shivain dhe Omin nga nuset e tyre, ja ç’do ndodhë sot

Shivai dhe Om gatuajnë për Anikën dhe Gorin. Anika i tregon Gorit që Shivai nuk e beson më. Ato dëgjojnë në televizor një burrë që flet...

Life Style 10:05 - 24 Prill, 2019

Bixhoz me dashurinë/Axhej zbulon planin e tij djallëzor kundër Gorit, ja ç’do ndodhë sot

Anika bëhet xheloze për Shivain. Ajo gjen arsye për tu zënë me Shivain. Gori i thotë Omit se martesa e tyre nuk mund të funksionojnë dhe...

Life Style 10:12 - 23 Prill, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai zbulon një sekret për Gorin dhe motrën e saj, ja ç’do ndodhë sot

Axhej i thotë Omit të qëndrojë larg Gorit. Oberoit mbrojnë Omin. Om vendos të largohet pasi Gori nuk e do më. Shivai i kërkon Omit të...