Connect with Us

All posts tagged "bixhoz"

Life Style 10:10 - 22 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir i shpëton jetën Anikës, ja ç’do ndodhë sot

Vir i shpëton jetën Anikës. Ai e prezanton veten si doktor para Shivait dhe Anikës. Vir është komshi me ta dhe jeton me bashkëshorten Monali dhe...

Life Style 09:37 - 21 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Gruaja misterioze helmon Anikën, ja ç’do ndodhë sot

Karlos heq tabelën që vendosi Shivai. Shivai inatoset dhe rreh Karlosin. Texh djeg sendet e Shivait. Om dhe Rudra përpiqen ta ndalojnë. Shivai mëson se familja...

Life Style 09:42 - 20 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika dhe Shivai kapin gruan misterioze, ja ç’do ndodhë sot

Një grua misterioze futet në shtëpinë e Anikës dhe Shivait. Texh dhe Pinki pas një sherri e ndajnë shtëpinë Oberoi në dy pjesë. Shivai futet në...

Life Style 09:38 - 18 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika dhe Shivai futen në probleme, ja ç’do ndodhë sot

Anika frikësohet pasi dikush ndodhet në shtëpi. Shivai denoncon në polici Mishrën për korrupsion. Shivai kthehet në shtëpi dhe e gjen Anikën të frikësuar. Ajo i...

Life Style 09:39 - 17 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Texh dhe Pinki ndajnë shtëpinë Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Anika përpiqet të bëhet një bashkëshorte e mirë për Shivain por nuk ja arrin dot. Shivai kujdeset për Anikën dhe largohet për një takim pune duke...

Life Style 10:08 - 15 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anikën e rrëmbejnë, ja ç’do ndodhë sot

Shivai dhe Anika marrin valixhet për tu larguar nga shtëpia por Texh i ndalon. Ai mendon se Shivai dhe Anika po marrin pasuri me vete. Anika...

Life Style 09:36 - 14 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Xhanvi përzë Shivain nga shtëpia, ja ç’do ndodhë sot

Xhanvi i kërkon Shivait të largohet nga shtëpia. Rudra i kërkon Shivait mos ta dëgjojë Xhanvin. Doktori njofton se Texh ka pësuar një atak kardiak dhe...

Life Style 09:38 - 13 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai dhe Anika braktisin shtëpinë Oberoi, ja ç’do ndodhë këtë javë

Shivai deklaron para mediave se Zvetlana është ortakja e re e kompanisë. Ai nënçmon vëllezërit e tij duke thënë se ata nuk i meritojnë aksionet e...

Life Style 09:42 - 10 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Zvetlana dhe Tia zbulojnë se janë motra, ja ç’do ndodhë sot

Shivai mbledh të gjithë familjen për t’i dhënë një lajm të rëndësishëm. Ai i thotë se i ka transferuar 50% të aksioneve të kompanisë Zvetlanës dhe...

Life Style 09:35 - 9 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Bavja e lë Rudrën, Somja rikthehet, ja ç’do ndodhë sot

Anika mëson se Rudra ka bombë në xhaketë. Ajo sulmon Zvetlanën. Shivai dhe Om shpëtojnë Rudrën. Om vendos ta përzë Zvetlanën nga shtëpia por Shivai e...