Connect with Us

All posts tagged "bixhoz"

Life Style 09:35 - 11 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai mëson se Vir është armiku i tij, ja ç’do ndodhë sot

Shivai vendos të zbulojë sekretin e fabrikave Kalijani. Zvetlana do hakmerret ndaj Shivait dhe familjes Oberoi sepse në zjarrin e fabrikave vdiq babai i tyre. Ajo...

Life Style 09:41 - 10 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai zbulon armikun e tij, ja ç’do ndodhë sot

Somia bashkohet me Texhin dhe Virin për të shkatërruar Shivain. Zvetlana me Tian dhe Somian janë motra dhe duan të hakmerren. Shivai falimenton pas një plani...

Life Style 09:37 - 6 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Gjyshja i jep një sfidë djemve Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Gjyshja vendos që djemtë Oberoi të marrin pjesë në garën me balona. Shivai ka frikë sepse nuk di të fluturojë një balonë. Texh bashkohet me Virin...

Life Style 09:41 - 5 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rudra gjen trupin e pajetë të Komalit, ja ç’do ndodhë sot

Rudra nuk e beson Virin dhe gjen dru në shtëpinë e tij. Vir i jep një dhuratë Anikës. Anika dhe Shivai grinden dhe Vir buzëqesh. Shivai...

Life Style 10:11 - 4 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Zvetlana dhe Vir zbulojnë planin e tyre, ja ç’do ndodhë sot

Vir ndihet keq që nuk arriti dot ta mundë Shivain. Zvetlana i ofron ndihmë Virit dhe i thotë se e di dobësinë e Shivait. Shivai mendon...

Life Style 09:37 - 3 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Bavja dhe Rudra fejohen, ja ç’do ndodhë sot

Shivai telefonon Xhanvin por Texh nuk e lejon atë që të përgjigjet. Shivai telefonon gjyshen dhe i tregon që Rudra do martohet me Bavjan. Gjyshja gëzohet...

Life Style 09:38 - 31 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir i tregon Anikës se Shivai ka vdekur, ja ç’do ndodhë sot

Shivai bie pa ndjenja dhe i trondit të gjithë. Anika i kërkon ndihmë Virit. Vir viziton Shivain dhe thotë se ai ka vdekur. Anika godet Virin...

Life Style 09:43 - 28 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika dhe Shivai bëjnë plan kundër Virit, ja ç’do ndodhë sot

Shivai i jep Anikës disa ilaçe. Anika mendon se është çmendur dhe i kërkon Shivait ta dërgojë në çmendinë. Shivai përpiqet t’i tregojë Anikës që ajo...

Life Style 09:43 - 27 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Komal varros Anikën për së gjalli, ja ç’do ndodhë sot

Shivai zbulon se dikush po përpiqet ta bëjë të çmendur Anikën dhe vendos të zbulojë personin. Vir vepron sipas planit dhe i thotë Shivait se Anika...

Life Style 09:37 - 24 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir rrëmben Anikën i maskuar si klloun, ja ç’do ndodhë sot

Om djeg dorën gjatë festës. Monali i ofron ndihmë. Vir maskohet si klloun dhe i jep Anikës një dhuratë. Ajo tronditet kur sheh zilen. Vir rrëmben...