Connect with Us

All posts tagged "bixhoz"

Life Style 09:41 - 12 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika mëson kush është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Rup bën plan të ndajë Anikën dhe Shivain. Vir arrestohet nga policia. Rup fut në kurth Texhin, Shaktin, Pinkin, Xhanvin dhe i dërgon në vendin e...

Life Style 09:39 - 8 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika mëson kush është babai i saj, ja ç’do ndodhë sot

Rup bën plan të ndajë Anikën dhe Shivain. Vir arrestohet nga policia. Rup fut në kurth Texhin, Shaktin, Pinkin, Xhanvin dhe i dërgon në vendin e...

Life Style 09:41 - 5 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rup zbulon sekretin tronditës të fabrikave Kalijani, ja ç’do ndodhë sot

Anika zbulon identitetin e saj të vërtet. Vir habitet kur mëson se Anika e ka mashtruar gjithë këtë kohë. Shivai i tregon planin e tyre për...

Life Style 09:42 - 27 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai zbulon se vajzat po fshehin Arjanin, ja ç’do ndodhë sot

Shivai dyshon se vajzat po fshehin diçka dhe vendos ta zbulojë. Vir vë në rrezik jetën e Arjanit. Ai i tregon Somjas se i tha Arjanit...

Life Style 10:04 - 25 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rup kërcënon Tian se do i vrasë djalin, ja ç’do ndodhë sot

Anika dhe Shivai e bëjnë Virin të besojë se plani i tij po funksionon. Zvetlana zbulon se ka një manekin në vend të Tias dhe informon...

Life Style 09:43 - 24 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vajzat mësojnë se vëllezërit Oberoi kanë fëmijë, ja ç’do ndodhë sot

Tia vendos të ndihmojë Shivain por Vir dhe Zvetlana nuk e lejojnë. Vir bën një plan kundër Shivait por e pëson Tia. Shivai kujdeset për Tian...

Life Style 09:40 - 21 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir zbulon lidhjen e gjakut me vëllezërit Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Shivai merr një telefonatë dhe tronditet. Ai i kërkon të ftuarve të largohen. Shivai njofton Shaktin se policia do e arrestojë për çështjen e fabrikave Kalijani....

Life Style 10:11 - 20 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Shivai mëson sekretin e Zvetlanës, Tias dhe Somjas, ja ç’do ndodhë sot

Vëllezërit Oberoi shtiren si të droguar. Anika e gjen Bavjan dhe Gorin pa ndjenja. Ajo shkon në tempull dhe i tregon të gjithëve se Bavja nuk...

Life Style 09:42 - 19 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika vë në rrezik jetën e vëllezërve Oberoi, ja ç’do ndodhë sot

Vir mëson se Anika është një mashtruese dhe hajdute profesioniste. Shivai dhe Anika zihen me njëri-tjetrin por Vir nuk arrin t’i shohë. Vir kap Anikën në...

Life Style 09:39 - 18 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika varroset, ja ç’do ndodhë sot

Shivai akuzohet për vrasjen e Anikës. Om dhe Rudra kanë frikë se nëse Shivai e ka vrarë Anikën ata do mbeten në rrugë. Policia shkon në...