Connect with Us

All posts tagged "bixh"

Life Style 10:11 - 3 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Anika ndërron Bavjan me Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Vir kërcënon Anikën të gjejë Somjan. Ajo vendos të përdorë çelësin pasi ka frikë se jeta e Shivait është në rrezik. Anika është e detyruar të...

Life Style 08:22 - 2 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vëllezërit Oberoi rrëmbejnë Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Anika dhe Shivai vendosin që dasma e Bavjas dhe Rudrës të bëhet më shpejt. Vir mendon se Anika po e mashtron por ajo i thotë se...

Life Style 09:52 - 1 Korrik, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Rudra martohet me Somjan, ja ç’do ndodhë sot

Familja Oberoi zbulojnë Arjanin. Gazetarët akuzojnë Rudrën se Arjani është djali i tij dhe Somjas. Shivai detyrohet të deklarojë se fëmija është i tij. Anika e...

Life Style 08:17 - 28 Qershor, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir i tregon të gjithëve sekretet e tij, ja ç’do ndodhë sot

Rudra deh Somjan. Vir deh vajzat. Tia deh Virin. Të gjithë dehen sipas planeve që kishin bërë. Rudra kalon momente romantike me Bavjan. Edhe Anika me...

Life Style 10:31 - 29 Maj, 2019

Bixhoz me dashurinë/ Vir paralizon Anikën, ja ç’do ndodhë sot

Komal shkon të trembë Anikën por Shivai e kap në flagrancë. Vir shpërqëndron Shivain dhe Komal shpëton prej tij. Vir e lë Anikën pa ndjenja dhe...