Connect with Us

All posts tagged "balfin"

Sociale 16:20 - 10 Shtator, 2019

Grupi Balfin në shifra, 5705 punonjës dhe 49,6 milionë euro paga e sigurime në 2019

Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u...

Sociale 12:31 - 3 Shtator, 2019

Stil dhe standard, si ta fillosh shkollën me këmbë të mbarë në Tiranë

Fillimi i sezonit të ri shkollor dhe përgatitja për të është një etapë më vete, e cila i angazhon prindërit dhe fëmijët. Të rriturit duan që...

Sociale 13:20 - 30 Gusht, 2019

Po kërkoni të blini apo shisni një pronë rezidenciale apo turistike? Ju prezantojmë ekspertin e pronës tuaj

Sikurse shprehet edhe Henry Thoreau: “Suksesi zakonisht u shkon atyre që janë duke e kërkuar”. Secili prej nesh, qoftë në rolin e individit apo kompanisë dhe...

Sociale 11:03 - 28 Gusht, 2019

“Talent Pool”, një program për t’i kthyer punonjësit në drejtues në kompaninë shqiptare

Kompani të ndryshme në Shqipëri dhe anembanë botës jo gjithnjë e kuptojnë se punonjësi është vlera e shtuar dhe aseti më i çmuar që ata kanë....

Sociale 13:34 - 19 Gusht, 2019

Aftësia ndryshe jo pengesë për punësim/ Historia e Suksesit të Ersi Pirrës në Jumbo

Personat me aftësi ndryshe nuk mundet dhe nuk duhet të jenë të privuar nga të marrit pjesë në jetën aktive të shoqërisë, nga e drejta për...

Sociale 12:02 - 14 Gusht, 2019

Flet menaxheri i rrjetit te shitjeve, Smart Point me plane ambicioze në Smart Point dhe më gjerë

Smart Point është bërë tashmë një emër i njohur dhe i besueshëm dyqanesh për pajisjet “smart” në Tiranë. Ata që i kanë besuar kësaj kompanie, kanë...

Sociale 10:59 - 31 Korrik, 2019

Mbi 2 mijë punonjës të Balfin/ Vullnetarizëm dhe donacione në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni

Të jesh i përgjegjshëm nuk do të thotë që të mbash përgjegjësi vetëm për veprimet e tua, por të tregosh vëmendje të veçantë edhe ndaj atyre,...

Aktualitet 09:35 - 18 Qershor, 2019

Kujdesi për klientët, Spar rrit cilësinë me ekspertë italianë

Klientët e Spar Albania janë zemra e çdo gjëje që kompania bën. Ky është Vizioni i SPAR: T’u shërbejnë klientëve me produkte cilësore duke vendosur kështu...

Aktualitet 15:16 - 30 Maj, 2019

Vala Mar Residences – destinacioni juaj në bregdetin Adriatik!

Keni ëndërruar ndonjëherë një vilë apo apartament me pamje nga deti, rrethuar nga gjelbërimi, në një zonë të qetë bregdetare e njëkohësisht shumë pranë Tiranës dhe...

Aktualitet 12:20 - 28 Maj, 2019

1 milionë euro retreat për punonjësit, trajtimi special i Balfin për stafet e tij

“Klientët nuk vijnë të parët. Punonjësit vijnë të parët. Nëse kujdesesh për punonjësit e tu, ata do të kujdesen për klientët” – ka thënë Richard Branson....