Connect with Us

All posts tagged "Artan Madani"

Nga Hajdarmataj tek gjyqtari që nxori blof ONM/ Lista e ‘zezë’ e ndërkombëtarëve
Vetingu 13:42 - 22 Nentor, 2020

Nga Hajdarmataj tek gjyqtari që nxori blof ONM/ Lista e ‘zezë’ e ndërkombëtarëve

Prej dy vitesh gjyqtarët dhe prokurorët u janë nënshtruar hetimeve-Vetting. Procesi i rivlerësimit po kryhet mbi bazën e tre kritereve të vlerësimit të pasurisë, të kontrollit...

Politikë 18:21 - 29 Korrik, 2019

OMN kërkon apelimin e vendimit për kryeprokurorin e Kavajës

Kryeprokurori i Kavajës Artan Madani megjithëse u konfirmua në detyrë nga KPK më 1 korrik, ende nuk e ka kaluar provën e Vettingut. Kjo pasi monitoruesit...

Aktualitet 13:22 - 6 Prill, 2019

Prokurori si Fond Investimi që shton kursimet/ Deklasifikohet Artan Madani

Në fillim të vitit 2015, Artan Madani nga Durrësi është transferuar në Prokurorinë e Kavajës. Lëvizja e tij u firmos nga Prokurori i Përgjithshëm në atë...