Connect with Us

All posts tagged "arbri"

Aktualitet 16:29 - 14 Maj, 2019

Edhe Arbri bëhet me shtëpi në Vlorë, ja këshillat e mamasë së tij që e shtynë të bëhet si “Beni”

Arbri, nje inxhinier 27 vjeçar që banon në Vlorë, ka kohë që ëndërron të ketë shtëpinë e tij dhe tashmë që do të finalizojë raportin e...

Aktualitet 15:50 - 20 Maj, 2017

5-vjeçari nga Përmeti i nënshtrohet testit të Inteligjencës/ Befason rezultati

Vështirë të harrohen aftësitë e pazakonta të Arbrit për të kryer me shpejtësinë e një makine llogaritëse veprime me numra 3 dhe 4 shifror, publikuar për...

Aktualitet 19:30 - 23 Shkurt, 2015

Kur Jamdhëndrri të bën moral

Gjergj ZEFI Sot në mëngjes , përpara se të lexoja shtypin , u takova rastësisht me një njeri , të cilin kisha 18 vjet pa e...