Connect with Us

All posts tagged "algoritem"

Blog 08:56 - 18 Tetor, 2020

Çfarë është një algoritëm? Si e dinë kompjuterat se çfarë të bëjnë me të dhënat

Bota e informatikës është e mbushur me terma të çuditshëm:Inteligjenca Aartificiale, super kompjuterët, të mësuarit makinerik, llogaritje kuantike etj. Një fjalë në veçanti përdoret më së...

Aktualitet 22:30 - 2 Tetor, 2017

Zbuloni çfarë ndodh kur njerëzit lejojnë algoritmin të dizenjojë një sallë koncertesh

Mund të jenë marrë më shumë se 7 vjet të paplanifikuara, dhe mund të ketë kushtuar më shumë se buxheti original, por siç mund ta shikoni...