Connect with Us

All posts tagged "aku"

Sociale 09:05 - 14 Shtator, 2019

Foto+video-AKU ndëshkon tre supermarkete/ Ndalohen 46.2 ton produkte të pasigurta

Në vijim të zbatimit të Planit të Kontrolleve Zyrtare dhe sinjalizimeve të ardhura nga qytetarë dhe sistemi europian i njoftimit të shpejtë, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit...

Sociale 15:03 - 7 Shtator, 2019

Foto-AKU bllokon me dhjetra kg mish të pasigurtë/ Ndëshkohen tre subjekte

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet rigoroze në të gjithë vendin edhe në këtë fund-sezoni, me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore dhe shmangien e praktikave mashtruese...

Sociale 10:55 - 31 Gusht, 2019

Foto-Të pasigurta për konsum/ Bllokohen 27.642 ton produkte, ndëshkohen tre subjekte

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit ka kryer një sërë kontrollesh të njëpasnjëshme për monitorimin e cilësisë dhe efektivitetit të kontrolleve zyrtare, si në terren, ashtu edhe në...

Sociale 11:11 - 29 Gusht, 2019

Foto-Minj të ngordhur, merimanga dhe parazitë/ AKU bllokon 141.6 ton produkte

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet në të gjithë hallkat e zinxhirit ushqimor duke monitoruar zbatimin e kërkesave ligjore nga operatorët e biznesit ushqimor në funksion...

Sociale 10:28 - 23 Gusht, 2019

AKU ndalon 387.1 ton produkte ushqimore/ Rikthehen në vendin e origjinës 234.5 ton mish

Në kuadër të mbarëvajtjes të sezonit turistik veror, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet rigoroze për cilësinë dhe efektivitetin e kontrolleve zyrtare të ushqimit si në...

Kronika 16:38 - 21 Gusht, 2019

AKU vijon aksionin/ Bllokon 4 subjekte, gjobiten me 6.1 milionë lekë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka gjobitur sot me 6.1 milionë lekë gjobë dhe iu ka ndërprerë aktivitetin katër subjekteve në Lushnje, Fier dhe Durrës. “Nga kontrollet...

Sociale 16:13 - 19 Gusht, 2019

Ushtronin aktivitet pa licencë/ AKU bllokon tre subjekte në Vlorë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar 3 subjekte  në Vlorë pasi ushtronin aktivitet pa licencë dhe pa kushte higjeno-sanitare. Ato janë gjobitur gjithashtu në total me...

Sociale 14:09 - 16 Gusht, 2019

Foto-Tregtonin produkte ushqimore në kushte skandaloze/ AKU ndëshkon 3 subjekte

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet e njëpasnjëshme për monitorimin e zbatimit të ligjit në të gjithë operatorët e biznesit ushqimor, në funksion të mbrojtjes së...

Sociale 20:51 - 14 Gusht, 2019

AKU me “dorë të hekurt”/ Mbyll katër biznese, gjobiten 11 të tjerë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka mbyllur 4 biznese  në Tiranë e Fier pasi zhvillonin aktivitetin e tyre në kundërshtim me ligjin. Sipas njoftimit subjektet rezultuan se...

Sociale 18:36 - 9 Gusht, 2019

Tregtonin produkte të skaduara/ AKU bllokon dhe gjobit katër subjekte në Tiranë dhe Elbasan

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar katër subjekte në Tiranë dhe Elbasan, për shkak se nuk përmbushin kërkesat ligjore të sigurisë ushqimore. Për shkeljet e konstatuara,...