Connect with Us

All posts tagged "aborti"

Politikë 18:19 - 9 Tetor, 2019

Vlerësuan Holandën për abortin dhe martesat gay/ Kisha Katolike “kryqëzon” ministret e Ramës

Pas letrës së tetë ministreve të qeverisë Rama drejtuar Parlamentit holandez, ku midis të tjerash vlerësohej legalizimi i martesave, midis së njëjtës gjini, dhe lejimi i...

Bota 16:59 - 2 Mars, 2017

Kroacia kundërshton ndalimin e abortit

Gjykata Kushtetuese e Kroacisë  ka kundërshtur ndalimin e abortit. Kërkesa për rishikim të ligjit që lejon abortin është bërë nga aktivistë konservatorë në vitin 1991, kur...

Aktualitet 00:08 - 29 Qershor, 2016

Debat i nxehtë në SHBA për abortin

Mbështetësit e të drejtës së abortit përshëndetën vendimin e Gjykatës së Lartë për të anuluar rregullat e ashpra që vështirësojnë abortin në Teksas, shteti i dytë...