Connect with Us

All posts tagged "1.5 miliard euro"

Politikë 21:14 - 17 Shkurt, 2020

1,15 miliardё euro/ Media gjermane: Dita e solidaritetit me Shqipёrinё

Asnjёherё mё parё nuk janё mbledhur kaq fonde nё formё grantesh e kredish nё ndihmё tё Shqipёrisё si kёsaj here nё Konferencёn e Donatorёve nё Bruksel....

Aktualitet 18:40 - 15 Qershor, 2018

Raporti i KLSH/ 1.5 milardë euro të përvetësuara nga zyrtarët e të pakthyera në buxhet

Rekordin e mbajnë Shëndetësia, KESH, Posta, AKBN, 43 Ujësjellës, OSHEE, portet detare, Drejtoria e Transportit Rrugor, hekurudha, dogana, bujqësia, nafta, tatimet, 12 inspektorate qendrore dhe 42...