CNA - City News Albania
Connect with us
Rama Basha protesta Rama Basha protesta
Aktualitet12:48 - 16 Shkurt, 2019

Shënim/ Lulzim Basha shet dhe tradhton protestuesit

kryetaret e opozites, monika kryemadhi dhe lulzim basha kryetaret e opozites, monika kryemadhi dhe lulzim basha
Aktualitet16:31 - 16 Shkurt, 2019

Ndryshon skenari i protestës/ Tërhiqet opozita

    Advertisement


    Caffe Vergnano

          Me Shume