CNA - City News Albania
Connect with us
pyetje dhe fakte qe akuzojne veliajn pyetje dhe fakte qe akuzojne veliajn
Aktualitet17:32 - 17 Prill, 2019

Milioneri që “vrau” Ardit Gjoklajn/ Erion Veliaj, nga skandalet tek pasuria

Aktualitet16:35 - 18 Prill, 2019

Deputetja socialiste si bankomat/”Zhvat” universitetet dhe nxjerr gënjeshtrat e Ramës

    Advertisement


          Me Shume