CNA - City News Albania
Connect with us
Rama Ahmetaj Rama Ahmetaj
Aktualitet09:41 - 18 Janar, 2019

Rama luftë me mediat online/ Pas gjobave, vendos TVSH 20%

Ish-presidenti Bujar Nishani, ish-kryeministri Sali Berisha dhe kreu i PD, Lulzim Basha Ish-presidenti Bujar Nishani, ish-kryeministri Sali Berisha dhe kreu i PD, Lulzim Basha
Aktualitet09:46 - 19 Janar, 2019

Luli emëron Haxhi Lleshin e PD-së

      Reklama Caffe Vergnano
        Advertisement