CNA - City News Albania
Connect with us
Aktualitet12:21 - 20 Maj, 2019

Shënim/ PD-në po e shkatërron Luli dhe jo Rudina Hajdari

Aktualitet11:50 - 20 Maj, 2019

Tendera të dyshimtë dhe nën hetim nga Prokuroria/ Isa Sakja kryebashkiaku i pallateve në rërë

    Advertisement

          Me Shume