CNA - City News Albania
Connect with us
Aktualitet10:54 - 23 Maj, 2019

Prokurori asgjësoi përgjimet e Ilir Metës/ Gentjan Osmani përfshihet në skandal

Aktualitet12:16 - 23 Maj, 2019

Nga dyqani, trualli dhe apartamenti dhuratë/ Ish deputetin demokrat e mban gruaja me pasuri

    Advertisement

     Reklama
     Reklama

          Me Shume