Connect with Us

Vetingu

Vetingu 14:21 - 8 Mars, 2020

Gjyqtari në sitën e vettingut/ KPK me tre mendime të ndryshme për vendimin

Shumica në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit vendosi shkarkimin e gjyqtarit Fatri Islamaj, por një nga anëtarët votoi për konfirmimin e tij, ndërsa as shumica nuk...

Vetingu 10:12 - 5 Mars, 2020

Huatë dhe të ardhurat e bashkëshortes i hapin probleme/ Shkarkohet gjyqtari i Gjykatës së Posaçme

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Gjykatës së Posaçme, Ardit Mustafaj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi të martën seancën dëgjimore...

Vetingu 09:48 - 5 Mars, 2020

Pronat “fundosin” kryetarin e gjykatës së Vlorës/ Vettingu e shkarkon nga detyra

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra Kryetarin e Gjykatës së Vlorës, Skënder Haluci. Në raportin e  ILDKPI thuhet se ai ka deklaruar një...

Vetingu 13:20 - 4 Mars, 2020

Vettingu/ Konfirmohet në detyrë zyrtari i lartë i Policisë së Shtetit

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka konfirmuar në detyrë drejtorin e Drejtorisë së Krimit  Kundër Personit dhe Pasurisë në Policinë e Shtetit, Arben Dashi. Dashi, rezultoi...

Vetingu 09:07 - 4 Mars, 2020

Ngec në “rrjetë”/ Vettingu i “pret kokën” gjyqtarit të radhës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin nga detyra të Andi Civicit, gjyqtar në Gjykatën e Apelit të Tiranës. Trupa gjyqësore e përbërë nga Roland...

Vetingu 11:04 - 27 Shkurt, 2020

Çudirat e drejtësisë së re të Sokol Sadushit

Sokol Sadushi është një nga ekspertët e nivelit të lartë që janë paguar rreth 7.000 euro në muaj gjatë muajve të Reformës. Sot Sokol Safushi po...

Vetingu 10:18 - 27 Shkurt, 2020

Ngec në “rrjetë”/ KPA shkarkon anëtarin e KLP-së

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur shkarkimin nga detyra të anëtarit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Besnik Cani. Mësohet se shkarkimi i prokurorit Besnik...

Vetingu 09:39 - 26 Shkurt, 2020

U përball me Vettingun/ KPK jep vendimin për gjykatësen Irena Gjoka

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur rikonfirmimin në detyrë të gjykatëses Irena Gjyka, anëtare e Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Irena...

Vetingu 15:52 - 25 Shkurt, 2020

Komisioneri Publik krah ndërkombëtarëve/ Kërkon shkarkimin e drejtueses së Prokurorisë së Durrësit

Komisoneri Publik ankimon vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për drejtuesen e Prokurorisë së Durrësit Anita Jella, e cila kandidon për SPAK. Komisioneri Publik ka...

Vetingu 12:47 - 18 Shkurt, 2020

“Mungesë të burimeve financiare”/ Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e Besnik Canit

Anëtari i Këshillit të Lartë të Prokurorisë Besnik Cani ka dalë para Kolegjit të Posaçëm të Apelimit pasi Komisioneri publik ka kërkuar shkarkimin nga detyra të...