Connect with Us

Teknologji

Teknologji 23:10 - 27 Mars, 2015

Google po punon me airbegët për pjesën e jashtme të makinës

Per çdo prodhues makinash që punon me teknologjinë e tyre autonome nuk do të jetë e largët koha kur ne do të ndajmë udhëtojmë me makina pa shofer....

Teknologji 22:19 - 27 Mars, 2015

Facebook and Kina kanë të njëjtën popullsi

Facebook u themelua në një dhomë konvikti në Harvard para më pak se një dekade kurse nga ana tjetër civilizimi Kinez është qindra e mijëra vjeçar....

Kryesore 07:55 - 27 Mars, 2015

Siguria kibernetike

Ndërkohë që një sulm me bombë ofron pamje dramatike për edicionet e lajmeve, çdo ditë ka aktivitete pothuajse të padukshme që mund të krijojnë shkatërrim më...

Teknologji 07:38 - 27 Mars, 2015

Jaguari i ri XF prezantohet në mënyrë të habitshme, ecën mbi litar

Jaguari i ri XF u zbulua në një mënyrë të akrobatike në qendër në Londrës. Eksperti britanik, Jim Dowdell, e cili ka punuar në shumë filma...

Teknologji 23:01 - 26 Mars, 2015

Çokollata që të gjithë e kemi pritur

Çokollata që është e shëndetshme dhe e ëmbël pothuaj se është në rrugë të mbarë për të arritur tek konsumatori. Shumë nga antioksidantët e kakaos humbasin...

Teknologji 22:31 - 26 Mars, 2015

Makina më e re e Ford të siguron se s’do të gjobitesh më kurrë

  Ford lançon kufizuesin inteligjent të shpejtësisë, i cili ngadalëson automatikisht në zona rreziku. Kufizuesi inteligjent i shpejtësisë përdor një teknologji, e cila është e aftë...

Teknologji 19:50 - 25 Mars, 2015

Mercedez Benz F015, makina e së ardhmes që nuk ka nevojë për shofer

Modeli më i fundit i Mercedez Benz, F015 duket si një makinë që ka ardhur nga e ardhmja. Edhe ata që nuk janë fans të makinave...

Kryesore 00:30 - 25 Mars, 2015

PayWave, një mënyrë e re për të kryer pagesën

Visa ka prezantuar sistemin payWave për telefonët Mobile në Kongresin Botëror të Telefonave Mobile në Barcelona. Është një teknologji pa kontakt e cila lejon që mbajtesit e...

Teknologji 22:25 - 24 Mars, 2015

Të drejtosh trenin plumb të teknologjisë dhe inovacionit

“Inovacioni ” dhe “kreativiteti ” janë dy fjalët kyç të çdo organizate sot. Bota “inovatore ” filloi të përdorej në Japoni 30 vjet më parë. Kjo...

Aktualitet 15:32 - 24 Mars, 2015

Ja kush janë kompanitë që do ofrojnë teknologjinë 4G

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka shpallur  si oferta fituese për frekuenca të reja  platformat e paraqitura nga “Vodafone Albania”, “AMC” dhe “Albtelecom”. Tre...