Connect with Us

Teknologji

Teknologji 11:05 - 28 Janar, 2015

Përditësimi i ri i Adobe Flash Player, i domosdoshëm

Nëse u është shfaqur mundësia e përditësimit të Adobe Flash Player, gjithsesi se duhet ta bëni menjëherë. Adobe ka lëshuar së fundmi një version të ri...

Teknologji 10:55 - 28 Janar, 2015

Telefoni me bateri që zgjat 48 orë

Lenovo është telefoni inteligjent i cili do të eliminojë problemin e shpenzimit të baterisë, pasi ajo ka kapacitet 4000mAh dhe thuhet se do të zgjasë për...

Teknologji 10:49 - 28 Janar, 2015

Telefoni i përdorur 100 vjet më parë

Të bësh një thirrje telefonike nga një kontinent në një tjetër nuk është ndonjë akt për t’u mbajtur mend këto ditë. Por imagjinoni sikur jeni në...

Teknologji 10:42 - 28 Janar, 2015

Gardianët e internetit

Kjo histori tingëllon si një roman fantastiko-shkencor. Por ajo është e vërtetë: Interneti kontrollohet nga 14 persona që posedojnë 7 çelësa fizikë. Këta mbajtës të çelësave...

Teknologji 10:39 - 28 Janar, 2015

Google, së shpejti do të shndërrohet në operator telefonik

Interneti i ka orët të numëruara. Janë fjalë të Eric Schmidt, drejtori ekzekutiv i Google. Një prej njerëzve më të rëndësishëm të botës së teknologjisë ka...

Teknologji 10:36 - 28 Janar, 2015

Teknologjia i bën njerëzit më të zgjuar

Liderët e teknologjisë në deklaratat që bënë në Forumin Ekonomik Botëror të Davosit në Zvicër janë mendimit se falë teknologjisë njerëzit janë më inteligjentë. Besimi, konsensusi...

Aktualitet 12:30 - 22 Janar, 2015

Ja si do funksionojë matësi i ri i energjisë elektrike

OSHEE-ja pritet të testojë këtë vit matësit inteligjentë të konsumit të energjisë elektrike. Teknologjia që pritet të hyjë për herë të parë në vendin tonë është...